Boomplantdag Sprokkelbos Lent op vrijdag 18 maart

Meer spelen in het groen in Lent? Geef dan een boom aan het Sprokkelbos! En kom die samen met ons planten op 18 maart.

Op de Boomplantdag van het Sprokkelbos op vrijdag 18 maart gaan we met schoolklassen, gezinnen en andere vrijwilligers bomen planten in het Sprokkelbos te Lent. We gaan ongeveer 100 kleine boompjes en ongeveer 15 grotere bomen planten om zo het bos klaar te stomen voor de toekomst.

Vind je het leuk om een boom aan het Sprokkelbos te geven? Dan mag je op vrijdagmiddag 18 maart (14:00 – 17:00) de boom samen met ons in de grond zetten. Een kleine boom kost ons € 12,50 inclusief materialen, een grote € 20,00.

Je kunt een boom doneren middels onze donatiepagina. Als je een boom doneert en die samen met ons in de grond wilt zetten op 18 maart, moet je dat even in het commentaar bij je donatie melden. Dan ligt de boom voor je/jullie klaar

Overigens zijn alle donaties welkom, ook een paar euro! Die zullen we besteden aan het onderhoud van het bos en de paden, en vooral heel veel nieuwe aanplant.

We kunnen die dag ook hulp gebruiken! ’s Morgens verwachten we 180 schoolkinderen, maar ook in de middag kunnen we hulp gebruiken bij het planten. Neem dan contact op met info@speelboslent.nl voor meer informatie.

Meer informatie zullen we spoedig plaatsen op de website, of je kunt bellen met Katja Wijers (06-23058772) of mailen met info@speelboslent.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *